DE REUZEPAN DESSERT-FORMULES
(Download hier de formules als overzichtelijk PDF-bestand)
—
Desserten
Tiramisu
Chocolade mousse
Rijstepap
€2,30 pp
Dessert Buffet
Vanaf 35pp.
Assortiment glaasjes:
Tiramisu met soorten fruit abrikoos, aarbei en bosvrucht
Chocomouse, Creme brulée, pama cotta met koffie
rijstpap met mango, koude sabayon met grand marnier, citroen cheescake,
framboos witte chocolade
Praliné bavarios met krokant van amadel.
Fruit:
Ananas , citrus sinaasappel, druiven rood en wit
Kiwi, aardbei, kersen, lytchee, passievrucht, braambes, fisaly
Seizoen: clementine, watermeloen, perzik, nectarine, abrikozen, pruimen
Gebak :
Bosaardbei, normandie, peer karamel, speculoos, chocolade – feuillantine
Mignardises
Mini financier
Canelé Bouchée
Mini merveilleux
Mini soes craqueline
Buffet klein
Assortiment vers fruit
Assortiment glaasjes
Popcorn
Chocolade garnituren
€8,00 pp.
Buffet Normaal
Assortiment vers fruit
Assortiment glaasjes
Popcorn
Luxe gebakjes
Chocolade garnituren
€9,50pp.
Buffet Royal
Assortiment vers fruit
Assortiment glaasjes
Popcorn
Luxe gebakjes
Chocolade garnituren
Mignardises
Assortiment kaas
€12,75pp.