Dessert Buffet

DE REUZEPAN DESSERT-FORMULES

(Download hier de formules als overzichtelijk PDF-bestand)

Desserten

Tiramisu

Chocolade mousse

 

Rijstepap

 

€2,30 pp

Dessert Buffet

Vanaf 35pp.

 

Assortiment glaasjes:

Tiramisu met soorten fruit abrikoos, aarbei en bosvrucht

Chocomouse, Creme brulée, pama cotta met koffie

rijstpap met mango, koude sabayon met grand marnier, citroen cheescake,

framboos witte chocolade

Praliné bavarios met krokant van amadel.

 

Fruit:

Ananas , citrus sinaasappel, druiven rood en wit

Kiwi, aardbei, kersen, lytchee, passievrucht, braambes, fisaly

Seizoen: clementine, watermeloen, perzik, nectarine, abrikozen, pruimen

 

Gebak :  

Bosaardbei, normandie, peer karamel, speculoos, chocolade – feuillantine

 

Mignardises

Mini financier

Canelé Bouchée

Mini merveilleux

Mini soes craqueline

 

Buffet klein

Assortiment vers fruit

Assortiment glaasjes

Popcorn

Chocolade garnituren

 

€8,00 pp.

 

Buffet Normaal

Assortiment vers fruit

Assortiment glaasjes

Popcorn

Luxe gebakjes

Chocolade garnituren

 

€9,50pp.

 

Buffet Royal

Assortiment vers fruit

Assortiment glaasjes

Popcorn

Luxe gebakjes

Chocolade garnituren

Mignardises

Assortiment kaas

 

€12,75pp.